Wij wandelen voor de Bardet Biedl Stichting!

Albert en Lisa van Marwijk
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (3%)

Wij zijn Albert en Lisa, vader en dochter die al een aantal jaren deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Dit jaar lopen we de Vierdaagse voor de Bardet-Biedl Stichting. Deze stichting wil de bekendheid voor het Bardet-Biedl Syndroom vergroten. Het Bardet-Biedl Syndroom is een erfelijke aandoening waarbij verschillende organen worden aangetast. De stichting wil de zorg en het onderzoek naar het syndroom verbeteren. We lopen voor dit goede doel omdat een kennis van ons het Bardet-Biedl Syndroom heeft en we horen wat voor impact dit heeft op het gezin. Met onze deelname aan de Vierdaagse willen we geld inzamelen voor onderzoek naar het Bardet-Biedl Syndroom. We hopen op uw steun!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 09-03-2020 | 10:21 Drie jaar geleden heb ik voor de Bardet Biedl Stichting gelopen. De Stichting moet het hebben van de donaties. Dus heel mooi en goed van jullie dat er zo weer extra aandacht aan wordt besteed. Veel succes ermee. En natuurlijk en fijne gezellige 4Daagse samen.
€ 5 09-03-2020 | 06:38 Goed bezig! Zet hem op