Loop mee met De Vierdaagse Sponsorloop!

Steun jij in 2023 ook een goed doel?

Misschien is er iemand in je omgeving met een ziekte of handicap waar je je hard voor wilt maken. Of je bent begaan met het lot van een groep mensen of dieren in nood waar je graag geld voor zou willen inzamelen. Dan is het toch geweldig als je jouw 4Daagse wandelprestatie kunt koppelen aan een goed doel? Dat kan met De Vierdaagse Sponsorloop!

De Vierdaagse Sponsorloop maakt het simpel:

  • Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan. Dit is mogelijk vanaf 23 januari 2023 tot en met 21 juli 2023. Om mee te doen moet je wel ingeschreven staan als 4Daagsedeelnemer. 
  • Je krijgt een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, voor welk goed doel je geld wilt inzamelen en waarom.
  • Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Verder gaat alles vanzelf:

  • De donaties worden automatisch geïnd. Er kan gedoneerd worden tot en met 31 augustus 2023. Om 14.00 worden alle acties afgesloten.
  • Na afloop van de 4Daagse wordt het opgehaalde bedrag* naar het betreffende doel overgemaakt.

In de afgelopen jaren heeft De Vierdaagse Sponsorloop al ruim 4,2 miljoen euro opgehaald voor meer dan 250 goede doelen.

*Zie de Algemene Voorwaarden

Lees meer Lees minder
van totaal € 500.000 (1%)

De 4Daagse start over

Bekijk alle

Hier vind je de sponsorlopers van 2023!

Wandel mee!
Bekijk alle

Loop mee voor het Radboud Fonds

23-01-2023 | 14:46 Geplaatst op: Radboudumc Onderzoek Hart- en Vaatziekten De inschrijving voor de 105e Nijmeegse Vierdaagse is inmiddels gestart. En hoe mooi zou het zijn wanneer je deze fysieke inspanning koppelt aan een mooi goed doel ín Nijmegen. In het Nijmeegse Radboudumc streven we elke dag naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag willen we beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen én genezen. En hier kun jij een bijdrage aan leveren door jouw deelname aan de vierdaagse te koppelen aan één van de projecten van het Radboud Fonds. Schrijf je in via https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/projects en maak direct je eigen pagina aan voor het onderzoek in het Radboudumc. Je kunt dit jaar lopen voor onderzoeken en projecten op de volgende thema’s: Amalia kinderziekenhuis Alzheimer & Dementie Hart- en Vaatziekten Oncologie Online hulp aan vrouwen die (ex)partnergeweld meemaken Radboud Universiteit Loop jij voor ons? Dan lopen wij voor jou en halen we je graag binnen op de Via Gladiola op vrijdag 21 juli!
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

27-01-2023 | 23:36 Aan: Natuurlijk KiKa