Loop mee met De Vierdaagse Sponsorloop!

Steun jij in 2022 ook een goed doel?

Misschien is er iemand in je omgeving met een ziekte of handicap waar je je hard voor wilt maken. Of je bent begaan met het lot van een groep mensen of dieren in nood waar je graag geld voor zou willen inzamelen. Dan is het toch geweldig als je jouw 4Daagse wandelprestatie kunt koppelen aan een goed doel? Dat kan met De Vierdaagse Sponsorloop!

De Vierdaagse Sponsorloop maakt het simpel:

  • Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan. Dit is mogelijk tot en met 22 juli 2022. Om mee te doen moet je wel ingeschreven staan als 4Daagsedeelnemer. 
  • Je krijgt een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, voor welk goed doel je geld wilt inzamelen en waarom.
  • Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Verder gaat alles vanzelf:

  • De donaties worden automatisch geïnd. 
  • Na afloop van de 4Daagse wordt het opgehaalde bedrag* naar het betreffende doel overgemaakt.

In de afgelopen jaren heeft De Vierdaagse Sponsorloop al ruim 3,5 miljoen euro opgehaald voor meer dan 250 goede doelen.

*Zie de Algemene Voorwaarden

Wandel mee!

Lees meer Lees minder
van totaal € 500.000 (59%)

De 4Daagse start over

Bekijk alle

Hier vind je de sponsorlopers van 2022!

Wandel mee!
Bekijk alle

Wow, al bijna €30.000 voor onderzoek naar parkinson!

28-06-2022 | 11:23 Geplaatst op: ParkinsonNL De actieve sponsorlopers voor ParkinsonNL hebben al bijna €30.000 opgehaald op het actieplatform! Hoe gaaf is dat. Met de losse giften die direct bij ParkinsonNL zijn binnengekomen is er zelfs al meer opgehaald. Over drie weken barst het wandel geweld los. Wij zijn heel benieuwd waarop het totaalbedrag voor ParkinsonNL dan staat. Ondertussen is iedereen hard aan het trainen. En dat is af en toe best lastig, zeker als je ook nog parkinson hebt. Lees het mooie verhaal van Huub die dit jaar voor de dertigste keer meedoet.  We wensen alle sponsorlopers veel succes met de laatste voorbereidingen en zien jullie snel in Nijmegen. 
Lees meer
Bekijk alle
€ 25

Anoniem

02-07-2022 | 00:40 Aan: Happy Feet loopt voor KWF