De Vierdaagse Sponsorloop

Na twee jaar afwezigheid hopen we De Vierdaagse Sponsorloop in 2022 weer te kunnen organiseren! Zodra de inschrijfperiode van de 4Daagse gestart is zal het via deze website mogelijk zijn om je in te schrijven voor De Vierdaagse Sponsorloop.

De Vierdaagse Sponsorloop is een platform voor 4Daagse deelnemers die hun wandelprestatie graag inzetten om geld in te zamelen voor een goed doel. Je kunt je aansluiten bij een van de partner goede doelen, of zelf een goed doel kiezen om voor te lopen. 

Lees meer Lees minder
van totaal € 500.000 (9%)

De 4Daagse start over

Bekijk alle

In 2022 hopen wij weer veel sponsorlopers te verwelkomen!

Bekijk alle

DJ Wijnand Speelman zoekt 2020 stamceldonoren!

03-03-2020 | 13:54 Geplaatst op: Matchis: Het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren Ook bekende Nederlanders zetten zich in voor stichting Matchis. Wijnand Speelman is op NPO 3FM tot en met zaterdag 21 maart in actie om stamceldonoren te werven. Dat doet hij samen met stichting Matchis. Een goede match is van levensbelang voor patiënten met leukemie of andere ernstige bloedaandoeningen.  Op de actiepagina Wijnie 2020 staan ervaringsverhalen van o.a. Marlon die wacht op de Match, Rosan die genezen is dankzij een stamceldonatie en Anke die haar man verloor omdat er geen stamceldonor gevonden werd. Daarnaast kun je op Wijnie 2020 informatie vinden over stamceldonatie, antwoord op veelgestelde vragen en kun je gratis een promo pakket aanvragen om de actie te ondersteunen.    3FM-DJ Wijnand Speelman: “Een paar jaar geleden ontmoette ik Dennis, die leukemie had. Hij vertelde mij over het belang van stamceldonoren voor patiënten als hij. Voor Dennis is geen match gevonden en ik zie het als mijn missie om het verhaal wat hij zo vurig vertelde, door te blijven vertellen.    
Lees meer
Bekijk alle
€ 25

Anoniem

21-04-2020 | 13:05 Aan: Geven doet leven! Ik vind het een fantastisch initiatief van Ben elk jaar weer voor een nobel doel.